Boost je business!

Fotografie, design & communicatieadvies. Het totaalpakket om jouw business een boost te geven!

Het traject start met een online kennismakingsgesprek. We bespreken je verwachtingen en je wensen voor je bedrijf. Zo kunnen we direct een goede start maken om samen met en voor jou het beste resultaat te behalen.

Je kunt per onderdeel kiezen uit verschillende opties zodat het Boost je Business traject volledig aansluit op jouw behoefte. Op het online inschrijfformulier kun je jouw favoriete onderdelen aanvinken die jij graag wil gaan aanpakken met ons.

Samen bepalen we aan de hand van de door jou gemaakte keuzes de volgorde van de sessies binnen jouw persoonlijke traject. Het Boost je Business traject zal 6 weken duren van kennismakingsgesprek tot afronding.

Keuzemenu

Wat kies jij voor jouw persoonlijke traject?

Communicatie

Madelein helpt jou als je even vastloopt in je bedrijf met communicatie en promotie! Met het Consult & Go echt traject krijg je geen langdradig traject of vage, uiteenlopende strategieën maar gewoon directe en praktische hulp en tips die jij gelijk kan toepassen en gebruiken.

Bij het Consult & Go traject krijg je twee online afspraken en een adviesrapport. De eerste afspraak zal je met Madelein aan de slag gaan met jouw vragen op gebied van communicatie. Zelf zal ze ook genoeg vragen hebben over jouw onderneming om zo een goed beel te krijgen over: Waarom ben je met deze onderneming begonnen en wat maakt jouw bedrijf zo bijzonder? Ze wil alles weten! Ook kijk je samen wat je nu al doet en goed doet op gebied van communicatie en promotie. Uiteindelijk hebben jullie dan samen een goed beeld over waar je vastloopt en wat nog verbeterd kan worden eb wensen die je hebt voor de toekomst. Wat wil je bereiken en uitstralen? Ongeveer een week na de afspraak ontvang je een stappenplan met concrete acties en tips en praktische adviezen waar je gelijk mee aan de slag kunt.

Een maand na de eerste afspraak plannen jullie de tweede (evaluatie)afspraak in. Daarin bespreken jullie wat je hebt gedaan met het stappenplan en het advies. Samen kijken jullie wat er goed gaat en waar je nog vragen over hebt of nog wat extra begeleiding bij nodig hebt. 

Bij de boost van je websiteteksten ga je samen met Madelein jouw huidige websiteteksten naar een hoger level tillen. Madelein checkt jouw websiteteksten en kijkt welke verbeteringen jij kunt doorvoeren op je huidige website. Haar tips en adviezen voor jou worden besproken in een online feedbackgesprek.

Ook krijg je gelijk een minitraining teksten schrijven. In deze spoedcursus leer je de basisprincipes van websiteteksten schrijven en zoekmachineoptimalisatie.

Wanneer jij dan weer een tekst moet schrijven voor je website weet jij precies wat je moet doen!

Samen met Madelein bespreek je welke social media kanalen passen bij jouw bedrijf, je doelstellingen en natuurlijk je doelgroep. Ze helpt bij het bepalen van de contentpijlers die als stabiele basis dienen voor jouw strategie. Leer vervolgens hoe je een contentkalender maakt, interactie hebt met je volgers en hashtags gebruikt.

Je besteed ook aandacht aan de inhoud van je posts. Zo leer je bijvoorbeeld de basisprincipes voor het schrijven van een pakkende caption en hoe je een boodschap krachtig overbrengt.

Na deze mini social media cursus ben je helemaal klaar om online te shinen!

 

Fotografie

Een logische keuze voor veel bedrijven is een fotoshoot op locatie. Als restaurant, winkel of kantoor wil je natuurlijk de sfeer in beeld brengen en laten zien op je website. Vooraf bespreekt Sybrinne met jou je wensen en zorgt ze voor een goede voorbereiding door middel van een checklist. Op de dag zelf komt Sybrinne naar de locatie en zorgen jullie samen voor een geslaagde fotoshoot.

Na de shoot krijg je een online galerij met een selectie van de mooiste beelden. Uit deze beelden kun je vervolgens 15 foto’s kiezen die Sybrinne helemaal nabewerkt. Na de edit ontvang je de foto’s in hoge resolutie zodat je ze ook voor drukwerk kunt gebruiken en een verkleinde versie die je kunt gebruiken voor het web (internet).

Als je niet vast zit aan een eigen locatie, veel buiten werkt of als een shoot buiten goed bij jouw persoonlijke branding past kun je kiezen voor een fotoshoot op buitenlocatie. Samen denken jullie na over een geschikte buitenlocatie en het type fotografie wat goed bij je bedrijf past. Kies jij bijvoorbeeld voor een urban/stadse uitstraling bij jouw onderneming of past een meer natuurlijke locatie en uitstraling meer bij jou? Het kan allemaal!

Na de shoot krijg je een online galerij met een selectie van de mooiste beelden. Uit deze beelden kun je vervolgens 15 foto’s kiezen die Sybrinne helemaal nabewerkt. Na de edit ontvang je de foto’s in hoge resolutie zodat je ze ook voor drukwerk kunt gebruiken en een verkleinde versie die je kunt gebruiken voor het web (internet).

Wil jij diverse portretfoto’s in eenzelfde setting of met verschillende kleuren achtergronden, dan kan de fotoshoot ook in de studio plaats vinden. Sybrinne heeft een prachtige studio in Bergschenhoek en kan hier mooie zakelijke, unieke portretten maken van jou en eventueel je team.

Na de shoot krijg je een online galerij met een selectie van de mooiste beelden. Uit deze beelden kun je vervolgens 15 foto’s kiezen die Sybrinne helemaal nabewerkt. Na de edit ontvang je de foto’s in hoge resolutie zodat je ze ook voor drukwerk kunt gebruiken en een verkleinde versie die je kunt gebruiken voor het web (internet).

Design

Samen met jou ga ik aan de slag om jouw bedrijf een uniek, eigen logo met bijpassende huisstijl te geven. Aan de hand van wat vragen, jouw wensen en wat inspiratiebeelden kan ik aan de slag om wat moois te maken wat bij jou en jouw bedrijf past.

Daarnaast geef ik aan welke lettertypes en kleuren je kunt gebruiken in verdere uitingen van je bedrijf. Zodat je consistent kunt zijn en mensen je bedrijf zullen gaan herkennen.

Je maakt je eerste stappen als ondernemer het beste met een professionele uitstraling.

Wil jij opvallen op jouw eigen manier? Door middel van een flyer, een poster, banner, cadeaubon, e-book, powerpoint presentatie of andere media? Met deze optie kun je je professioneel presenteren aan je klanten. Je kunt 3 uitingen kiezen waar we mee aan de slag gaan en je bedrijf weer naar een hoger level tillen.

Is jouw social media druk, onoverzichtelijk en zit er geen duidelijke lijn in? Door eenheid te creëren op al je social media kunnen mensen je bedrijf beter gaan herkennen. Ik help met de huisstijl toe te passen op je social media kanalen door middel van Canva.

We maken unieke, eigen templates waarmee jij zelf aan de slag kunt om je professioneel te presenteren aan je klanten. Ik zal je helpen met 5 templates. Zodat je genoeg keuze en kennis hebt om het zelf op te pakken en uit te breiden.

Ook help ik je met bijvoorbeeld je highlight afbeeldingen in instagram en je facebook-banner.

Het BjB team

Madelein

Madelein is in 2022 is ze voor zichzelf begonnen onder de naam Bulk Communicatie na jaren gewerkt te hebben bij andere bedrijven als communicatie- en marketingadviseur. Ook een startende ondernemer dus, met veel kennis en ervaring. Naast communicatieadviseur is ze ook tekstschrijver.

Madelein weet precies welke vragen ze moet stellen en ziet direct waar je hulp nodig hebt. Ze heeft veel ervaring met coaching en training waardoor ze haar kennis goed kan overdragen.

Je krijgt te horen wat er beter kan maar ook waarom zodat je de juiste inzichten krijgt die je nodig hebt om jouw onderneming zelf verder te brengen.

Sybrinne

Sybrinne is werkzaam als fotograaf onder de naam In Beeld fotografie. Of het nu gaat om portretten, familiefotografie of zakelijke shoots, Sybrinne weet altijd de juiste sfeer in een beeld te vangen.

Bij een personal branding shoot denkt zij vooraf mee over de inhoud zodat er een goede variatie aan beelden ontstaat, die je breed kan inzetten. Door haar achtergrond als marketeer kijkt Sybrinne ook met een commerciële blik naar jouw foto’s.

Vind jij een fotoshoot een klein beetje eng? Geen zorgen, Sybrinne zorgt voor een ontspannen sfeer en helpt je moeiteloos door je shoot heen.

Corine

Corine is een creatieve duizendpoot.
Al 10 jaar is zij actief als grafisch ontwerper en illustrator. Ze ontwerpt huisstijlen, logo’s, flyers, posters en websites. Ook richt ze af en toe beursstands in.

Weet je niet precies wat je zoekt qua uitstraling? Dan lukt het haar toch om samen met jou tot een mooi design te komen. Ze kan jouw wensen heel goed vertalen naar een design op papier (of digitaal).

Doordat ze zo veelzijdig is kan ze veel klanten van dienst zijn. Of je nu een zakelijke, rustige of stoere uitstraling wilt, het kan allemaal! Samen met jou komt ze tot een goed eindresultaat.

Kosten en voorwaarden

Fotografie, design & communicatieadvies. Het totaalpakket om jouw business een boost te geven!

Deelname aan het Boost je Business traject kost €745,- ex BTW. Na inschrijving ontvang je een factuur met een betalingstermijn van 30 dagen. Tijdens dit traject werk je samen met 3 bedrijven. 

Voor de opgeleverde diensten of producten gelden de algemene voorwaarden van het betreffende bedrijf. 

Algemene voorwaarden | In Beeld Fotografie 
Algemene voorwaarden | Corine. Illustratie 
Algemene voorwaarden | Bulk Communicatie 

3-in-1 voor

745,-

ex btw